Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ακινητοποιημένο λόγω απεργίας αύριο το μετρό

19 Νοέμβριου 2008 Σχόλια
  • Tαλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό αύριο Πέμπτη καθώς τα σωματεία των εργαζομένων στο μετρό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το τρέχον έτος.
Ακινητοποιημένο λόγω απεργίας αύριο το μετρό              
 
 Tαλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό αύριο Πέμπτη καθώς τα σωματεία των εργαζομένων στο μετρό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το τρέχον έτος.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που έγιναν από την πλευρά των Σωματείων και εξαντλώντας από τη μεριά τους όλα τα περιθώρια καλής πίστης και ανοχής, τα Υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών αντιδρούν στην υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τις επιχειρήσεις στις συγκοινωνίες και όχι μόνο.

 Η κυβέρνηση, υποστηρίζεται από τους εργαζόμενους στην ΑΜΕΛ, κρύβει ότι με νόμο που η ίδια έχει ψηφίσει ουσιαστικά καταργεί κάθε δικαίωμα στις ελεύθερες διαπραγματεύσεις και ακόμα κάθε δικαίωμα για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
 Πηγή: Express.gr Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης