Αποτελέσματα live αναζήτησης

Data Communication: Νέα πιστοποίηση από τη Microsoft

Για ακόμη μια φορά το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra διακρίνεται με τη σημαντικότερη, διεθνή πιστοποίηση της Microsoft «Certified for Microsoft Dynamics»

Data Communication: Νέα πιστοποίηση από τη Microsoft

6 Σεπτέμβριος 2018
Data Communication: Νέα πιστοποίηση από τη Microsoft
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Για ακόμη μια φορά το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra διακρίνεται με τη σημαντικότερη, διεθνή πιστοποίηση της Microsoft «Certified for Microsoft Dynamics»



Δελτίο Τύπου                              

06 Σεπτεμβρίου 2018
 
H Data Communication έλαβε για 4η φορά τη διεθνή πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) για την ολοκληρωμένη λύση ERP, Microsoft Dynamics NAV – InnovEra, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας της Microsoft για λογισμικό που έχει αναπτυχθεί από συνεργάτη. Σημειώνουμε ότι το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra πιστοποιείται για την έκδοση Microsoft Dynamics NAV 2018 και ότι η πιστοποίηση CFMD αποτελεί ύψιστη διάκριση, καθώς παρέχεται σε ελάχιστους επιλεγμένους συνεργάτες της Microsoft σε όλο τον κόσμο μετά από εκτεταμένους τεχνικούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιούνται από την Lionbridge, τον επίσημο φορέα πιστοποιήσεων της Microsoft στις Η.Π.Α. Παράλληλα, προϋποθέτει την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών.

Το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα του κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία της Data Communication στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, ενσωματώνοντας όλες τις νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στην έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2018. Η λύση καλύπτει πλήρως το σύνολο των δραστηριοτήτων μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας και ανοιχτή σε περαιτέρω επεκτάσεις.

Εκτός από τα υψηλά τεχνικά πρότυπα της λύσης, η συγκεκριμένη πιστοποίηση επισφραγίζει την επιτυχή παρουσία του Microsoft Dynamics NAV – InnovEra στην ελληνική αγορά, καθώς απαιτεί αποδεδειγμένο ιστορικό υλοποιήσεων σε πολλούς οργανισμούς. Σημειώνεται ότι το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007, εμπιστεύονται ήδη περισσότερες από 180 επιχειρήσεις. Παράλληλα, εγγυάται την υψηλή κατάρτιση της Data Communication, αφού προϋποθέτει την πιστοποίηση της εταιρείας στο ανώτερο επίπεδο του Gold Certified Partner.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Η νέα πιστοποίηση είναι για εμάς μια ακόμα αναγνώριση από τη Microsoft, στρατηγικό μας συνεργάτη ήδη από το 2004, της δέσμευσής μας για ανάπτυξη και παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στα κορυφαία πρότυπα που η ίδια έχει θέσει. H συνεχής αναγνώρισή μας από τον διεθνή τεχνολογικό κολοσσό διασφαλίζει στους πελάτες μας την αξία της επένδυσής τους στην πιστοποιημένη λύση Microsoft Dynamics NAV – InnovEra. Δεσμευόμαστε από την πρώτη στιγμή για λύσεις που ενσωματώνουν όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και για έργα που προσφέρουν πραγματική αξία στους πελάτες μας».

Λίγα λόγια για την Data Communication         


Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Μαρία Καραλή, τηλ. 211 1080 043, 6973054225, e-mail: [email protected]

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης