Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΑΚΙΟΕ: Οι συνάδελφοι λογιστές Α' Τάξης θα μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων του εξωδικαστικού μηχανισμού

28 Αύγουστος 2018Μας ενημέρωσαν ότι εντός του Σεπτεμβρίου πρόκειται να εκδοθεί νέα απόφαση στην όποια θα συμπεριλαμβάνονται και οι συνάδελφοι Λογιστές Α’ Τάξης  ώστε να μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων της παραγράφου 5 του άρθρου 11 ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Οι συνάδελφοι Λογιστές Α' Τάξης θα μπορούν και αυτοί να εγγραφούν στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων.Γαμβέττα 4 Αθήνα - ΤΚ 10678
Τηλ.: 210-3826627
Fax.: 210-3826928
Email: [email protected]


Έργο του εμπειρογνώμονα στο πλαίσιο του ν. 4469/2017 είναι: α) η αξιολόγηση της βιωσιμότητας της αιτούσας επιχείρησης, β) η εκπόνηση σχεδίου αναδιάρθρωσης των οφειλών της αιτούσας επιχείρησης, γ) η επαλήθευση απαιτήσεων των οποίων η ύπαρξη ή το ύψος αμφισβητείται από τον οφειλέτη ή από συμμετέχοντες πιστωτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μέχρι σήμερα απόφαση δίνει την δυνατότητα σε Ορκωτούς Ελεγκτές και Πιστοποιημένους Εκτιμητές να έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στο μητρώο αυτό και να αναλαμβάνουν  έργα στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων. Με την αναμενόμενη έκδοση της νέας απόφασης παύει η αδικία σε βάρος των συναδέλφων Λ/Φ.

Α.ΚΙ.Ο.Ε. (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης