Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατάσχεση παραποιημένων προϊόντων από την Υπ.Ε.Ε. Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης

13 Νοέμβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αποστολής της για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, καθώς και της προστασίας διανοητικής ιδιοκτησίας, η Υπ.Ε.Ε. (Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης) ανακάλυψε και κατέσχεσε σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους, χιλιάδες τεμάχια παραποιημένων προϊόντων, τα οποία επρόκειτο να διοχετευθούν στην αγορά ως γνήσια.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ

Αθήνα 13 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
    Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης παραποιημένων προϊόντων γνωστών εταιρειών, κατάφερε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων.

    Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αποστολής της για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, καθώς και της προστασίας διανοητικής ιδιοκτησίας, η Υπ.Ε.Ε. (Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης) ανακάλυψε και κατέσχεσε σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους, χιλιάδες τεμάχια παραποιημένων προϊόντων, τα οποία επρόκειτο να διοχετευθούν στην αγορά ως γνήσια.

    Η έρευνα που διήρκεσε αρκετούς μήνες, εστιάστηκε σε κυκλώματα παράνομων εισαγωγών και διακινήσεως εμπορευμάτων κινεζικής και τουρκικής προέλευσης.

    Η Υπ.Ε.Ε. κατάσχεσε χιλιάδες τεμάχια παραποιημένων ενδυμάτων (μπουφάν, μπλούζες, πουκάμισα παντελόνια κ.α.) διαφόρων επωνύμων μαρκών.

    Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης συνεχίζει την έρευνα για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος και τη διαπίστωση φορολογικών και τελωνειακών παραβάσεων.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης