Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κ. Κόλλιας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υποβολή των δηλώσεων

Κ. Κόλλιας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υποβολή των δηλώσεων
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΣύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου του OEE Κωνσταντίνου Κόλλια στο Facebook:

"Επειδή τα μηνύματα που μου στέλνετε μέσω e-mail, facebook, κλπ - σχετικά με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων - είναι πολλά, σας ενημερώνω ότι, από τη προηγούμενη εβδομάδα κιόλας και με κορύφωση τη σημερινή ημέρα από το πρωί, είμαι σε συνεχή επικοινωνία με την αρμόδια Υφυπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, προκειμένου να τους εξηγήσω ότι αν δεν κάνουν κάτι άμεσα, μεγάλος αριθμός δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων θα μείνει εκτός συστήματος και αναγκαστικά θα επιβληθούν πρόστιμα. Πρόστιμα άδικα, λόγω των πολλών αστοχιών του συστήματος του TAXIS και της καθυστέρησης της διαδικασίας μεταφόρτωσης όλων των σχετικών δικαιολογητικών. Σε λίγο περισσότερα…"


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης