Αποτελέσματα live αναζήτησης

24ωρη απεργία σήμερα στο Μετρό

30 Οκτώβριος 2008
  • Νέα προβλήματα θα αντιμετωπίσει στις μετακινήσεις του, και πάλι σήμερα το επιβατικό κοινό της Αθήνας, και κυρίως όσοι έχουν ως πρώτη επιλογή το Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο μέσο σταθερής τροχιάς, πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, διεκδικώντας την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ικανοποίηση θεσμικών τους αιτημάτων.
24ωρη απεργία σήμερα στο Μετρό              


Νέα προβλήματα θα αντιμετωπίσει στις μετακινήσεις του, και πάλι σήμερα το επιβατικό κοινό της Αθήνας, και κυρίως όσοι έχουν ως πρώτη επιλογή το Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο μέσο σταθερής τροχιάς, πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, διεκδικώντας την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ικανοποίηση θεσμικών τους αιτημάτων.

Έτσι, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να επιλέξει για τη μετακίνησή του τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς το Μετρό δεν θα λειτουργήσει καθ΄ όλη της διάρκεια της ημέρας
Πηγή: ΑΠΕ 

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης