Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πετραλιά: Ετοιμάζουμε πακέτο παρεμβάσεων λόγω της κρίσης

29 Οκτώβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά από το Ναύπλιο όπου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα για να παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», δήλωσε για την διεθνή οικονομική κρίση και το πακέτο παρεμβάσεων που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη στήριξη των εργαζομένων ότι:
Πετραλιά: Ετοιμάζουμε πακέτο παρεμβάσεων λόγω της κρίσης

Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά από το Ναύπλιο όπου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα για να παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», δήλωσε για την διεθνή οικονομική κρίση και το πακέτο παρεμβάσεων που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη στήριξη των εργαζομένων ότι:

«Εμείς στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, παράλληλα με την πολιτική για την απασχόληση την οποία έχουμε χαράξει για το 2009, λόγω της σημερινής κρίσης και της συγκυρίας της οικονομικής, ετοιμάζουμε ένα πακέτο παρεμβάσεων».

Όπως εξήγησε η υπουργός, στόχος είναι: «Πρώτα από όλα να θωρακίσουμε τους ήδη εργαζόμενους και βεβαίως να εξασφαλίσουμε σταθερή και ποιοτική εργασία στους μελλοντικούς εργαζομένους». Η κ. Πετραλιά επισήμανε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δείχνουν: «τη σοβαρότητα της κυβέρνησης και του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για ότι έρθει όταν έρθει».

Συμπληρώνοντας η υπουργός επισήμανε πως: «είμαστε σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς, τις ενώσεις των εργαζομένων και των επαγγελματιών και το πακέτο αυτών των παρεμβάσεων θα είναι έτοιμο όταν ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τις μικρές επιχειρήσεις, τη ΓΕΣΕΒΕ, τον τομέα του Τουρισμού και των κατασκευών, για να αντιμετωπίσουμε ότι πιθανόν προκύψει».

Καταλήγοντας τόνισε την αισιοδοξία της για τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας, αντοχές που οφείλονται στη δημοσιονομική πολιτική και στα μέτρα της κυβέρνησης στο σύνολο της οικονομίας. Λόγω αυτών, «η κρίση στην Ελλάδα δεν έχει έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.kathimerini.grΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης