Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ρολά κατεβάζει αύριο ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

20 Οκτώβριος 2008
  • Με μαζική συμμετοχή Ομοσπονδιών εργαζομένων από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της παραγωγικής διαδικασίας και των υπηρεσιών, θα πραγματοποιηθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις την ερχόμενη Τρίτη (21 Οκτωβρίου) σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την οποία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Ρολά κατεβάζει αύριο ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

 Με μαζική συμμετοχή Ομοσπονδιών εργαζομένων από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της παραγωγικής διαδικασίας και των υπηρεσιών, θα πραγματοποιηθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις την ερχόμενη Τρίτη (21 Οκτωβρίου) σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την οποία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Η απόφαση για τη γενική απεργία αφορά το σύνολο των εργαζομένων του ιδιωτικού, του δημόσιου τομέα και των ΔΕΚΟ.

Οι εργαζόμενοι στην Ο.Α., τον ΟΣΕ και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών, θα συμμετέχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι, ανά μέσο, συμμετέχουν ως εξής:

- Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ ΗΛΠΑΠ ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

- Στην ΕΘΕΛ από την έναρξη βάρδιας έως 08:00π.μ. και από 18:00 έως τη λήξη βάρδιας.

Συμμετέχουν και τα ΜΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ , η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ), η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου και τα Διοικητικά Συμβούλια πρωτοβάθμιων Ενώσεων και η Συντονιστική Επιτροπή Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ συμπαρίστανται στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 21 Οκτωβρίου.

Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης