Αποτελέσματα live αναζήτησης

Kλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

13 Οκτώβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η ΕΣΕΕ από την πρώτη στιγμή αντέδρασε δυναμικά απέναντι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο, στην πραγματικότητα, θίγει τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας και ενδέχεται να οδηγήσει πολλές από αυτές, ακόμα και στο κλείσιμο.
Kλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.  
 

Η ΕΣΕΕ από την πρώτη στιγμή αντέδρασε δυναμικά απέναντι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο, στην πραγματικότητα, θίγει τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας και ενδέχεται να οδηγήσει πολλές από αυτές, ακόμα και στο κλείσιμο.

Μετά από ενέργειες επιτεύχθηκε συμφωνία με τη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ για συντονισμό των εκδηλώσεων αντίδρασης τις οποίες είχε προαποφασίσει η Διοίκηση της ΕΣΕΕ, με κορύφωση το κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

Σε συνέχεια της συμφωνίας αυτής, στις 7 Οκτωβρίου δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο Προεδρείων, με στόχο να καταστεί σαφές ότι η αντίδραση απέναντι στα φορολογικά μέτρα, τα οποία, ουσιαστικά, κατατάσσουν τους μικρούς εμπόρους στην κατηγορία των «φοροφυγάδων», θα είναι μαζική και διαρκής.

Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες η ΕΣΕΕ προχώρησε στην άμεση σύσκεψη των Προέδρων των Ομοσπονδιών - μελών της με τα μέλη του Προεδρείου της προκειμένου να οργανωθούν καλύτερα οι δράσεις που το Δ.Σ αποφάσισε, δηλαδή:

Διανομή αφισέτας η οποία θα τοποθετηθεί στις προθήκες των καταστημάτων,
Διανομή αφίσας προς αφισοκόλληση σε κοινόχρηστους χώρους

Διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου, στο οποίο θα αναλύεται η σημασία και ο ρόλος του εμπορίου στην Ελληνική Οικονομία & Κοινωνία και τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου κ.λ.π
Για την επίτευξη του στόχου απαιτείται η συνεργασία και η άμεση ενημέρωση των Εμπορικών Συλλόγων μελών σας και μελών τους.

Πηγή ΕΣΕΕ
 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης