Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κραχ και στην Ασία

8 Οκτώβριου 2008
  • Με απώλειες άνοιξαν οι χρηματαγορές της Ασίας, ακολουθώντας την επιδεινούμενη παγκόσμια κρίση. Αντιστροφή κλίματος στα ευρωπαϊκά futures που σημειώνουν απώλειες 3 με 4%, στο μείον και τα αμερικανικά, πάνω από 2%
Κραχ και στην Ασία

Με απώλειες άνοιξαν οι χρηματαγορές της Ασίας, ακολουθώντας την επιδεινούμενη παγκόσμια κρίση. Αντιστροφή κλίματος στα ευρωπαϊκά futures που σημειώνουν απώλειες 3 με 4%, στο μείον και τα αμερικανικά, πάνω από 2%

Ελεύθερη πτώση στις  χρηματαγορές της Ασίας. Αντιστροφή κλίματος στα ευρωπαϊκά futures που σημειώνουν απώλειες 3 με  4%, στο μείον και τα αμερικανικά (2%).  
Αντιμέτωπα με έναν πραγματικό κατακλυσμό βρίσκονται σήμερα τα ασιατικά χρηματιστήρια καθώς όλοι οι δείκτες υποχωρούν κατακόρυφα, καθώς οι επενδυτές μάλλον βλέπουν με αδιαφορία τα όποια μέτρα ανακοινώνουν οι νομισματικές αρχές και οι κυβερνήσεις για τον έλεγχο της κατάστασης.

Μετά τη δραματική πτώση κατά 5,11% του Ντάου Τζόουνς και κατά 5,80% του χρηματιστηριου της Νέας Υόρκης, και ο δείκτης Νικκέι στο Τόκιο υποχωρεί κατά 9,89% καταγράφοντας από τις χειρότερες απώλειες στην ιστορία του.

Την ιδια ώρα, το δολάριο έπεσε κάτω από τα 100 γεν για πρώτη φορά τους τελευταίους επτά μήνες-στα 99,88 γεν-λόγω της  οικονομικής κρίσης  στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην Τζακάρτα, η συνεδρίαση στο χρηματιστήριο ανεστάλη επ` αόριστον καθώς ο βασικός δείκτης υποχωρούσε  κατά 10,38%.

Καταστροφικές είναι και οι συνέπειες της κρίσης στα υπόλοιπα ασιατικά χρηματιστήρια. Το Χονγκ Κονγκ υποχωρούσε στις 08.30 (ώρα Ελλάδος) κατά 5,55%,το χρηματιστήριο της Σεούλ 4,80%, του Σίδνεϊ κατά 4,97%, της Σανγκάης 3,08%, της Σιγκαπούρης 4,98%, της Βομβάης 5,50%,της  Μπανγκόκ  5,62%, της Ταϊπέι  5,30%, της Μανίλα 4,80%, της Κουάλα Λουμπούρ 2,19% και της Νέας Ζηλανδίας 1,90%.

Η τράπεζα της Ιαπωνίας παρενέβη σήμερα  για 16η συνεχόμενη  φορά διοχετεύοντας στην αγορά  2.100 δισεκατομμύρια γεν (15,5 δισεκατομμύρια  ευρώ). Η τράπεζα της Αυστραλίας από την πλευρά της διοχέτευσε 1,21 δισεκατομμύρια δολάρια στις εμπορικές  τράπεζες.

Πηγή Ημερησία

Για το ίδιο θέμα η Express

Αντιμέτωπα με πραγματικό κατακλυσμό τα ασιατικά χρηματιστήρια

Αντιμέτωπα με έναν πραγματικό κατακλυσμό βρίσκονται σήμερα τα ασιατικά χρηματιστήρια καθώς όλοι οι δείκτες υποχωρούν κατακόρυφα, καθώς οι επενδυτές μάλλον βλέπουν με αδιαφορία τα όποια μέτρα ανακοινώνουν οι νομισματικές αρχές και οι κυβερνήσεις για τον έλεγχο της κατάστασης.
Μετά την δραματική πτώση κατά 5,11% του Ντάου Τζόουνς και κατά 5,80% του Νάζντακ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης,και ο δείκτης Νικκέι στο Τόκιο υποχωρεί κατά 9,89% καταγράφοντας από τις χειρότερες απώλειες στην ιστορία του.

Την ιδια ώρα ,το δολάριο έπεσδε κάτω από τα 100 γεν για πρώτη φορά τους τελευταίους επτά μήνες-στα 99,88 γεν-λόγω της οικονομικής κρίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στην Τζακάρτα,η συνεδρίαση στο χρηματιστήριο ανεστάλη επ` αόριστον καθώς ο βασικός δείκτης υποχωρούσε κατά 10,38%.

Καταστροφικές είναι και οι συνέπειες της κρίσης στα υπόλοιπα ασιατικά χρηματιστήρια.
Το Χονγκ Κονγκ υποχωρούσε στις 08.30 (ώρα Ελλάδος) κατά 5,55%,το χρηματιστήριο της Σεούλ 4,80%, του Σίδνεϊ κατά 4,97%, της Σανγκάης 3,08%, της Σιγκαπούρης 4,98%, της Βομβάης 5,50%,της Μπανγκόκ 5,62%, της Ταϊπέι 5,30%, της Μανίλα 4,80%, της Κουάλα Λουμπούρ 2,19% και της Νέας Ζηλανδίας 1,90%.
Η τράπεζα της Ιαπωνίας παρενέβη σήμερα για 16η συνεχόμενη φορά διοχετεύοντας στην αγορά 2.100 δισεκατομμύρια γεν (15,5 δισεκατομμύρια ευρώ) .
Η τράπεζα της Αυστραλίας από την πλευρά της διοχέτευσε 1,21 δισεκατομμύρια δολάρια στις εμπορικές τράπεζες.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης