Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα υπηρεσία προς τις τράπεζες σχεδιάζει η Τειρεσίας ΑΕ

8 Οκτώβριου 2008 Σχόλια
  • Μια νέα υπηρεσία προς τις τράπεζες που θα συμβάλει στην προσπάθεια που ήδη κάνουν για εξατομικευμένη τιμολόγηση και στους πελάτες της λιανικής τραπεζικής (μέσω ομαδοποίησης τους σε κατηγορίες), προς όφελος των συνεπών πελατών, ετοιμάζει η εταιρία Τειρεσίας ΑΕ, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Γιάννης Μούργελας σε συνέντευξη του στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) ( http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/videofree/)
Νέα υπηρεσία προς τις τράπεζες σχεδιάζει η Τειρεσίας ΑΕ

Μια νέα υπηρεσία προς τις τράπεζες που θα συμβάλει στην προσπάθεια που ήδη κάνουν για εξατομικευμένη τιμολόγηση και στους πελάτες της λιανικής τραπεζικής (μέσω ομαδοποίησης τους σε κατηγορίες), προς όφελος των συνεπών πελατών, ετοιμάζει η εταιρία Τειρεσίας ΑΕ, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Γιάννης Μούργελας σε συνέντευξη του στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) ( http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/videofree/)

Ο κ. Μούργελας αναφέρεται επίσης σε ένα ακόμη Αρχείο που διατηρεί η Τειρεσίας ΑΕ, που δεν είναι ακόμα γνωστό στο ευρύ κοινό και συγκεκριμένα στο Αρχείο Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων. Στο Αρχείο αυτό καταχωρούνται στοιχεία για ταυτότητες που έχουν κλαπεί ή χαθεί, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι τους να αποφεύγουν όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που προκύπτουν από ενδεχόμενη δόλια χρήση τους.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει δυνατότητα τραπεζικού δανεισμού για τους πολίτες που συμπεριλαμβάνονται στην καλούμενη «μαύρη λίστα» του Τειρεσία (Αρχείο Οικονομικής Συμπεριφοράς) ο κ. Μούργελας επισημαίνει ότι η τελική απόφαση απόκειται αποκλειστικά στην κάθε τράπεζα, που θα κρίνει με βάση τα στοιχεία που λαμβάνει από την Τειρεσίας καθώς και τα δικά της στοιχεία αλλά και την πολιτική της, εάν θα δώσει ή όχι την συγκεκριμένη χορήγηση κάθε φορά.

www.kathimerini.grΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης