Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατάθεση προσχεδίου Προϋπολογισμού για το 2009

7 Οκτώβριου 2008
  • Αθήνα, 06 Οκτωβρίου 2008: Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής το προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2009
Κατάθεση προσχεδίου Προϋπολογισμού για το 2009

 Αθήνα, 06 Οκτωβρίου 2008: Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής το προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2009. Σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε ότι «Ο Προϋπολογισμός του 2009 είναι ένας Προϋπολογισμός ευθύνης και προοπτικής. Κινείται στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής που είναι σταθερά προσανατολισμένη στους στόχους μας για την ενίσχυση της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής. Όπως είναι αυτονόητο, ο Προϋπολογισμός του 2009 λαμβάνει υπόψη του τις επιπτώσεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, της έξαρσης του διεθνούς πληθωρισμού, της επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας και τις υποχρεώσεις της χώρας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην ευρωζώνη».


Προσχέδιο Προυπολογισμού


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης