Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στη Βουλή σύντομα ν/σ για τη βελτίωση της διαδικασίας σύστασης εταιρειών

7 Οκτώβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σύντομα κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο βελτιώνεται και αναβαθμίζεται περαιτέρω η διαδικασία σύστασης εταιρείων.
Στη Βουλή σύντομα ν/σ για τη βελτίωση της διαδικασίας σύστασης εταιρειών

Σύντομα κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο βελτιώνεται και αναβαθμίζεται περαιτέρω η διαδικασία σύστασης εταιρείων.

Αυτό επανέλαβε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος μιλώντας σε ημερίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων(ΕΕΔΕ), στο Επιμελητήριο Αχαΐας με θέμα τις νέες δράσεις που προωθούνται στο πλαίσιο του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» 2007-2013.

Ο κ. Βλάχος επισήμανε για άλλη μία φορά πως γίνεται προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για την ίδρυση ανώνυμων εταιρειών και εταιρειών περιορισμένης ευθύνης. Ανέφερε ακόμη πως στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν εγκριθεί ως σήμερα 1.666 σχέδια ενίσχυσης επιχειρήσεων, συνολικού προϋπολογισμού 341 εκατομμυρίων ευρώ, στους τομείς του εμπορίου, των υπηρεσιών, της έρευνας και τεχνολογίας, του τουρισμού και της ενέργειας.

Γνωστοποίησε τέλος πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η νομοπαρασκευαστική διαδικασία με την οποία προωθείται μια ευρεία μεταρρύθμιση στο πλαίσιο της απλοποίησης της διαδικασίας ίδρυσης εταιριών και ότι συγκροτείται ένα ενιαίο σύστημα δομών για την έγκυρη και αποτελεσματική προσφορά υπηρεσιών σε επιχειρηματίες και επενδυτές στη λογική του «one stop shop».

Πηγή Ναυτεμπορική



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης