Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέος ανανεωμένος οδηγός «Δηλώσεις 2018»

25 Απρίλιου 2018
Νέος ανανεωμένος οδηγός «Δηλώσεις 2018»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2017 (σ.σ. μετά και τις μεγάλες αλλαγές του εντύπου Ε3) και με κύριο γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ετοίμασε και σας παρουσιάζει τον πλήρως ανανεωμένο οδηγό συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων «Δηλώσεις 2018».

Μέσα από τη νέα εφαρμογή που επανασχεδιάστηκε εξ αρχής έγινε προσπάθεια για μια πιο χρηστική προσέγγιση των οδηγιών συμπλήρωσης όλων των εντύπων, με διαφορετική φιλοσοφία, με ζητούμενο πάντα και την πιο πρακτική χρήση. Το φιλόξενο και λειτουργικό περιβάλλον της εφαρμογής σε συνδυασμό με την εγκυρότητα του TAXHEAVEN ευελπιστούμε να αποτελέσουν το δεκανίκι όλων στο δύσκολο έργο της ορθής συμπλήρωσης των σχετικών φορολογικών εντύπων.


981 κωδικοί δηλώσεων: Σχεδόν χίλιοι κωδικοί όλων των εντύπων (Ε1, Ε2, Ε3, Ν, κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης) παρουσιάζονται μαζί με τις σχετικές οδηγίες συμπλήρωσής τους, καθώς και άλλο επιπρόσθετο υλικό που είναι απαραίτητο για την ορθή αναγραφή των ποσών στους οικείους κωδικούς των εντύπων.

1.880 βοηθητικές εικόνες: Σε κάθε κωδικό εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες εμφανίζονται εικόνες έτσι ώστε να γνωρίζει ο χρήστης σε ποιο σημείο του κάθε εντύπου υπάρχει ο κωδικός.

Διαδραστικότητα μεταξύ των εντύπων:  Στις οδηγίες του κάθε κωδικού, όταν υπάρχει σχετική αναφορά σε κωδικό άλλου εντύπου εμφανίζεται η αντίστοιχη εικόνα, αλλά και ο σχετικός πίνακας με τη θέση του κωδικού.

Διπλή αναζήτηση: Στην εφαρμογή «Δηλώσεις 2018» υπάρχει δυνατότητα LIVE αναζήτησης κωδικών σε κάθε έντυπο, αλλά και ξεχωριστή δυνατότητα αναζήτησης σε όλα τα κείμενα/οδηγίες των κωδικών. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό ακριβώς που ψάχνουν.

Σχετική αρθρογραφία: Στην εφαρμογή παρατίθεται και επιλεγμένη αρθρογραφία της επιστημονικής ομάδας του κόμβου (διαρκώς ανανεωμένη και εμπλουτισμένη) προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για ορισμένα σημαντικά θέματα που άπτονται της συμπλήρωσης των εντύπων.

Πρόσβαση από όλες τι συσκευές: Ο οδηγός είναι προσβάσιμος από όλες τις συσκευές (tablet, laptop, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές), αφού προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε μέγεθος οθόνης.


Πως θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή «Δηλώσεις 2018»

Μπορείτε να αποκτήσετε  πρόσβαση στον πλήρως ανανεωμένο οδηγό «Δηλώσεις 2018» μόνο με 8,00 ευρώ + Φ.Π.Α. για πάντα. Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας (μέσα από τον ίδιο τον οδηγό), με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω PayPal. Συμπληρώνετε το email σας κι έναν κωδικό πρόσβασης, προχωράτε στην πληρωμή και μετά από την επιτυχή πληρωμή αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στον οδηγό, χωρίς περαιτέρω χρονοβόρες διαδικασίες.


Ο οδηγός «Δηλώσεις 2018» θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό και οι χρήστες δεν θα έχουν καμία επιπλέον χρέωση γι΄ αυτό.


Δείτε και αποκτήστε πρόσβαση στον οδηγό «Δηλώσεις 2018» πατώντας εδώ.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης