Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συμμετοχή της Computer Life στην 22η Infosystem

1 Οκτώβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Η Computer Life όπως κάθε χρόνο θα συμμετέχει στην “22η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας - INFOSYSTEM 2008”, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 2/10/08 μέχρι και 5/10/08.
Συμμετοχή της Computer Life στην 22η Infosystem

Η Computer Life όπως κάθε χρόνο θα συμμετέχει στην “22η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας - INFOSYSTEM 2008”, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 2/10/08 μέχρι και  5/10/08.
 
Στο περίπτερο 15 και stand 2A η Computer Life θα παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού:
•    Microsoft Dynamics NAV (Navision), το ERP που χρησιμοποιούν καθημερινά πάνω από 57.000 επιχειρήσεις σε 130 χώρες.
•    Business Life, το ολοκληρωμένο λογισμικό της Computer Life για την οικονομική και εμπορική διαχείριση.
•    B2B(Business-to-Business) & B2C(Business-to-Consumer), λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο χονδρικής και στο εμπόριο λιανικής.
•    ERP Plexis, το ERP της Computer Life ειδικά για το κλάδο του έτοιμου ενδύματος.
•    SMLXL POS, για την πλήρη αυτοματοποίηση των καταστημάτων λιανικής.
Με την συμμετοχή της στην έκθεση, η Computer Life φιλοδοξεί να προτείνει εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού για συγκεκριμένα προβλήματα και κάλυψη των αναγκών μιας επιχείρησης.
 
Η υψηλή κατάρτιση και η πολυετής εμπειρία των συμβούλων της Computer Life, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να εκτιμήσουν τα οφέλη των λύσεων λογισμικού της εταιρίας και να διαπιστώσουν την αποδοτικότερη λύση για την επιχείρηση τους.

COMPUTER LIFE ABEE

Μαρίνου Αντύπα 42, Πυλαία
Θεσσαλονίκη
570 01 -
Ελλάδα
Τηλ : 2310/476876
Fax : 2310/476877
Website : www.computerlife.gr
Email : [email protected]
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Βαγγέλης Προκόπης -

Προφίλ :
Η Computer Life είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής λογισμικού και συστημάτων πληροφορικής στη Βόρεια Ελλάδα με περισσότερες από 1000 εγκαταστάσεις εφαρμογών και με δυναμική παρουσία στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης του κλάδου του ετοίμου ενδύματος με την ανάπτυξη του δικού της λογισμικού ERP «Πλέξις» και από το 2004 κατέχει τον τίτλο του Πιστοποιημένου Συνεργάτη Microsoft Dynamics NAV, Gold Microsoft Certified Partner, με περισσότερες από 27 εγκαταστάσεις στην Βόρεια Ελλάδα. Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας είναι προσανατολισμένη στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η πολιτική αυτή εκτιμήθηκε από τους πελάτες της και εταιρίες μεγέθους όπως οι RAXEVSKY, MED, PAUL FRANK, BSB, MIΝΕΡΒΑ, ΗΛΙΟΣ, ABEZ, ΝΕΣΤΩΡ ΤΖΟΥΡΔΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ, ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ κτλ. επένδυσαν στην αξιοπιστία και σιγουριά της Computer Life.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης