Αποτελέσματα live αναζήτησης

Altec: Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τις τράπεζες

26 Σεπτέμβριου 2008
  • Ανάσα στα προβλήματα της Altec δίνει η συμφωνία στην οποία κατέληξε με τις τρεις βασικές πιστώτριες τράπεζές της, η οποία προβλέπει τονωτική ένεση ύψους 15 εκ. ευρώ με τα περίπου 9,5 εκ. ευρώ να ενισχύουν τη ρευστότητά της και τα υπόλοιπα να διατίθενται για άμεσες οφειλές.
Altec: Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τις τράπεζες

Ανάσα στα προβλήματα της Altec δίνει η συμφωνία στην οποία κατέληξε με τις τρεις βασικές πιστώτριες τράπεζές της, η οποία προβλέπει τονωτική ένεση ύψους 15 εκ. ευρώ με τα περίπου 9,5 εκ. ευρώ να ενισχύουν τη ρευστότητά της και τα υπόλοιπα να διατίθενται για άμεσες οφειλές.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία θα αναστείλει τις πληρωμές προς τις τρεις πιστώτριες τράπεζες μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου του 2009. Παράλληλα, θα εκπονηθεί business plan και σχέδιο κεφαλαιακής αναδιάρθρωσης από ειδικό σύμβουλο που θα επιλέξουν και οι δυο πλευρές, δηλαδή οι τράπεζες και η Altec, ενώ για την εν λόγω συμφωνία δόθηκαν εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων μετοχών ως ενέχυρο, από τον επιχειρηματία κ. Αθ. Αθανασούλη.


Πηγή Ναυτεμπορική


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης