Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εληξε η απεργία των τελωνειακών. Ομαλοποιείται η αγορά

26 Σεπτέμβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ξεκίνησε σταδιακά ο ανεφοδιασμός της αγοράς, μετά τη λήξη τα ξημερώματα της απεργίας των τελωνειακών, μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας. Η μαραθώνια συνεδρίαση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης εκπροσώπων των τελωνειακών με τον υφυπουργό Οικονομίας Αντώνη Μπέζα, και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.
Εληξε η απεργία των τελωνειακών. Ομαλοποιείται η αγορά

Ξεκίνησε σταδιακά ο ανεφοδιασμός της αγοράς, μετά τη λήξη τα ξημερώματα της απεργίας των τελωνειακών, μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας. Η μαραθώνια συνεδρίαση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης εκπροσώπων των τελωνειακών με τον υφυπουργό Οικονομίας Αντώνη Μπέζα, και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Η μαραθώνια συνεδρίαση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης εκπροσώπων των τελωνειακών με τον υφυπουργό Οικονομίας Αντώνη Μπέζα, και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Στη διάρκεια της συνάντησης στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Μπέζας διαβεβαίωσε τους τελωνειακούς ότι δεν θα θιγούν τα επιδόματά τους, κάτι που θα καθίσταται σαφές στις υπουργικές αποφάσεις που θα εκδοθούν με την εφαρμογή του νέου φορολογικού νόμου.

Νωρίτερα, το Μονομελές Πρωτοδικείο έκρινε παράνομες, αλλά όχι καταχρηστικές τις κινητοποιήσεις, γεγονός που ερμηνεύεται ότι δίνει το δικαίωμα στους τελωνειακούς να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση και να κηρύξουν νέα απεργιακή κινητοποίηση - ακόμα και εντός της Παρασκευής - με τα ίδια αιτήματα.

Ομαλοποιείται η αγορά, αφού ξεκίνησε, σταδιακά, ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Πηγή Ημερησία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης