Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πανελλαδικό κλείσιμο των επιχειρήσεων στις 13 Οκτωβρίου

26 Σεπτέμβριος 2008
  • Το Πανελλαδικό κλείσιμο των επιχειρήσεων που ανήκουν στη δύναμη της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, στις 13 Οκτωβρίου 2008 και οι κεντρικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σηματοδοτούν την αρχή των αγώνων που θα ακολουθήσουν όπως αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να εκφράσουν οι μικρομεσαίοι της αντίδρασή τους στην κυβέρνητική πολιτική για το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση.
Πανελλαδικό κλείσιμο των επιχειρήσεων στις 13 Οκτωβρίου              

 Το Πανελλαδικό κλείσιμο των επιχειρήσεων που ανήκουν στη δύναμη της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, στις 13 Οκτωβρίου 2008 και οι κεντρικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σηματοδοτούν την αρχή των αγώνων που θα ακολουθήσουν όπως αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να εκφράσουν οι μικρομεσαίοι της αντίδρασή τους στην κυβέρνητική πολιτική για το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση.

Η ΓΣΕΒΕΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι κάλεσε τις Ομοσπονδίες - μέλη της, να δραστηριοποιηθούν και να συμβάλλουν ενεργά στην προάσπιση του Ταμείου των ΕΒΕ και ενάντια στην μη τήρηση των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης για την κάλυψη των ελλειμμάτων του, αλλά και στην ταυτόχρονη υποθήκευση του μέλλοντος των επιχειρήσεών τους εξαιτίας της αδυναμίας του Κράτους να περιορίσει τα έξοδα του, να εισπράξει, αλλά και να ελέγξει την φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο και τις υπεράκτιες εταιρείες.

Οι Ομοσπονδίες ανταποκρίθηκαν και το πρόγραμμα γενικών συνελευσεων και συγκεντρώσεων με στόχο την ενημέρωση των ΜμΕ για το προσεχές διάστημα προβλέπει στις 27 Σεπτεμβρίου ενημερωτική συγκέντρωση στη Βέροια, στις 28 Σεπτεμβρίου στη Νάουσα την επόμενη μέρα στην Έδεσσα. Πρώτη Οκτωβρίου στην Αθήνα, την Κόρινθο και τα Ιωάννινα, 4 Οκτωβρίου στη Φλώρινα, 5 Οκτωρίου στις Σέρρες, 6 του μήνα στα Χανιά και την Αρκαδία, 8 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και 9 Οκτωβρίου στη Σπάρτη.

Πηγή Express
 Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης