Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στις 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο «κινητό Google»

21 Σεπτέμβριος 2008
  • Το πρώτο κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο να λειτουργεί με το λογισμικό Android της Google θα κάνει την εμφάνιση του την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.
Στις 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο «κινητό Google»

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο να λειτουργεί με το λογισμικό Android της Google θα κάνει την εμφάνιση του την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, T-Mobile θα αποκαλύψει το «τηλέφωνο Google» στις 23 Σεπτεμβρίου, το οποίο έχει κατασκευάσει η HTC και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από τις αρχές Οκτωβρίου.

Η Google ελπίζει ότι το Android θα καταστεί το κυρίαρχο λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα. Είναι σχεδιασμένο να βελτιώσει την ταχύτητα και την ποιότητα της πρόσβασης στο Ίτνερνετ, Σχεδιασμένο από πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει.

«Βλέπουμε έναν αριθμό τεχνολογικών εταιρειών να δείχνουν τον τρόπο που το Android θα εφαρμοστεί στα προϊόντα τους» δήλωσε εκπρόσωπος της Google. Η εταιρεία εξάλλου έχει δημιουργήσει την Open Handset Alliance, μία ένωση 34 εταιρειών για την ανάπτυξη του Android.

www.kathimerini.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης