Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διακόπτει και τα κυκλώματα της Teledome o OTE

16 Σεπτέμβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • H διοίκηση του ΟΤΕ, μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, προχώρησε στη διακοπή κυκλωμάτων και δεύτερης εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας.
Διακόπτει και τα κυκλώματα της Teledome o OTE

 H διοίκηση του ΟΤΕ, μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, προχώρησε στη διακοπή κυκλωμάτων και δεύτερης εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας.

Αποφασισμένη να διασφαλίσει πλήρως τα συμφέροντα της εταιρίας, τους εργαζόμενους και τους μετόχους, φέρεται η διοίκηση του ΟΤΕ, η οποία μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός προχώρησε στη διακοπή κυκλωμάτων και δεύτερης εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Οργανισμό.

Αυτή τη φορά ήλθε η σειρά της εταιρίας Teledome, προς την οποία ο ΟΤΕ προχώρησε στην προσωρινή διακοπή παροχής ορισμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις συμβατικές της οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ παρήλθε η προθεσμία που όριζε η διαδικασία συνδιαλλαγής στην οποία είχε ζητήσει να υπαχθεί η Teledome τον Φεβρουάριο του 2008.

Στην ανακοίνωση του ΟΤΕ διευκρινίζεται ότι οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις, ή να πραγματοποιούν κλήσεις και μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του Οργανισμού στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, επισημαίνοντας ότι στόχος του ΟΤΕ είναι η διασφάλιση της οικονομικής του σταθερότητας από πρακτικές εταιρειών, που θεωρούν ότι ο ΟΤΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεπικοινωνιακή τράπεζα, ενώ στις ίδιες επιτρέπεται να προβαίνουν σε κινήσεις αθέμιτου ανταγωνισμού.

www.kathimerini.gr



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης