Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ: Διεξαγωγή ενημερωτικού σεμιναρίου με θέμα «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για ελεύθερους επαγγελματίες» την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΟΕΕ: Διεξαγωγή ενημερωτικού σεμιναρίου με θέμα «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για ελεύθερους επαγγελματίες» την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το σεμινάριο με θέμα:

«ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, Νίκης 4, Σύνταγμα (1ος όροφος) και ώρες 09:00 - 17:00.

Εισηγητές θα είναι εξειδικευμένα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ, που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές τους προς το ΟΕΕ μέχρι και το έτος 2018 και οι ενεργοί Λογιστές Φοροτεχνικοί (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2017). Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο κάτω.

Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής.

Διαδικασία Αίτησης:

- Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων. Η εφαρμογή για την υποβολή αίτησης είναι ήδη ανοιχτή και οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση παρακολούθησης του σεμιναρίου, πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, είτε μέσα από την παρούσα ανακοίνωση εδώ, είτε από το σύνδεσμο «Σεμινάρια Επιμόρφωσης» του site του ΟΕΕ. Οι αιτήσεις που ήδη έχουν υποβληθεί ισχύουν.

- Λήξη Υποβολής Αιτήσεων. Νέα ημερομηνία και ώρα λήξης της υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το συγκεκριμένο χρονικό όριο δε θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αίτησης.

Παρακαλούμε να υποβάλετε αίτηση μόνο εφόσον μπορείτε με βεβαιότητα να το παρακολουθήσετε.

- Ενημερωθείτε για τυχόν οφειλές σας κάνοντας κλικ εδώ (απαιτείται εγγραφή και είσοδος) και εξοφλείστε τις το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018. Οι τρόποι τακτοποίησης των οικονομικών οφειλών των Μελών και Λογιστών Φοροτεχνικών φαίνονται στο site του ΟΕΕ κάνοντας κλικ εδώ.

- Τα Μέλη και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν υποβάλλει αίτηση αλλά δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο.

- Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των ανέργων ή μη απασχολουμένων, θα πρέπει:

α. να συμπληρώσουν υποχρεωτικά το αντίστοιχο πεδίο στην ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης συμμετοχής, και

β. μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι τις 5 Μαρτίου 2018 να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12¬14, 4ος όροφος, γρ. 47, Αθήνα) αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 5 Μαρτίου 2018, η αίτησή του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση παρακολούθησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα ονόματα των δικαιούχων παρακολούθησης του Σεμιναρίου, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, καλέστε στα τηλέφωνα 2132141867, 213214864, 2132141866 και 2132141870 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Αίτηση συμμετοχήςΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης