Αποτελέσματα live αναζήτησης

PwC Academy by PricewaterhouseCoopers ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

11 Σεπτέμβριου 2008
  • Η PricewaterhouseCoopers ανακοινώνει την διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά των καθιερωμένων Μακροχρόνιων & Βραχυχρόνιων Σεμιναρίων επί φορολογικών, λογιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων αλλά και την ένταξη νέων αντικειμένων όπως της Κοστολόγησης, της Λογιστικής Ναυτιλιακών επιχειρήσεων, της Λογιστικής και Φορολογίας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, των Logistics, της Δημοσιογραφίας, Internet Marketing, Διαφήμισης και προσωπικών δεξιοτήτων.
 PwC Academy by PricewaterhouseCoopers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝΗ PricewaterhouseCoopers ανακοινώνει την διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά των καθιερωμένων Μακροχρόνιων & Βραχυχρόνιων Σεμιναρίων επί φορολογικών, λογιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων αλλά και την ένταξη νέων αντικειμένων όπως της Κοστολόγησης, της Λογιστικής Ναυτιλιακών επιχειρήσεων, της Λογιστικής και Φορολογίας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, των Logistics, της Δημοσιογραφίας, Internet Marketing, Διαφήμισης και προσωπικών δεξιοτήτων.  

Τα σεμινάρια της PwC συνδυάζουν τόσο τη  θεωρητική προσέγγιση όσο και την πρακτική αντιμετώπιση των θεμάτων με την λειτουργία εργαστηρίων για την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων σε αυτά.

Φέτος εισάγεται  στα σεμινάριά μας, μια καινοτομία. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώνονται μαθήματα και εξετάσεις του Διεθνούς φήμης Αγγλικού Οργανισμού E.D.I. και παρέχονται οι διεθνώς αναγνωρισμένοι τίτλοι και τα διπλώματα LCCI (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου).  

Για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να ωφεληθούν από τους διεθνώς αναγνωρισμένους τίτλους LCCI, ορισμένα δημοφιλή σεμινάριά μας, έχουν προσαρμοστεί προς τις προδιαγραφές του LCCI και θα διδάσκονται και εξετάζονται όλα στην Ελληνική Γλώσσα.

Ταυτόχρονα παρέχονται εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποιημένων επαγγελματικών δεξιοτήτων με εξετάσεις στην ελληνική γλώσσα. Οι πιστοποιήσεις παρέχονται από το EDI (Education Development International) επίσης αναγνωρισμένο φορέα πιστοποιήσεων από την Μεγάλη Βρετανία.

Επισυνάπτω το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας, για την περίοδο του Β Εξαμήνου 2008 (σεμινάρια από Οκτώβριο 2008 μέχρι Δεκέμβριο 2008), προκειμένου να ενημερωθείτε έγκαιρα και να προγραμματίσετε την εκπαίδευση του προσωπικού σας.

Από την φετινή περίοδο ορισμένα από τα σεμινάριά μας ("Ειδικά θέματα Εργασιών Τέλους Χρήσης" και "Φορολογικά και Λογιστικά θέματα Τεχνικών και Κατασκευαστικών επιχειρήσεων. Ο ΦΠΑ στα ακίνητα") θα γίνονται και στη Θεσσαλονίκη (Εθνικής Αντιστάσεως 17 - Καλαμαριά), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα σε πελάτες μας που απασχολούν στελέχη στην ευρύτερη αυτή περιοχή, να τους εκπαιδεύσουν κατάλληλα και έγκυρα.

Τέλος να σας υπενθυμίσω ότι εκτός από τα ανοιχτά ("open") σεμινάρια, έχουμε την εμπειρία, υποδομή, υλικό και τους άριστους και εξειδικευμένους συνεργάτες για να οργανώσουμε σεμινάρια σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας ("Tailor made seminars").

Τα σεμινάρια εντάσσονται στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ (0,45%) του ΟΑΕΔ και θα πραγματοποιούνται στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο (Training Center) επί της οδού Ζαλοκώστα 42 στο Χαλάνδρι.
 
Πληροφορίες / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αγγέλικα Κοργιοπούλου ([email protected])
Αγγελική Δρεστίλλα ([email protected]) &
¶ννα Δαρδαμάνη ([email protected])
Τηλ. 210-6899000 φαξ: 210-6846855, 210-6874444

www.pwcacademy.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης