Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τετραήμερη απεργία στις Εφορίες από αύριο τρίτη.

8 Σεπτέμβριος 2008
  • ΜΕΤΩΠΙΚΗ σύγκρουση της κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στις Εφορίες προκαλεί το τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο εντάσσονται στον κρατικό προϋπολογισμό λογαριασμοί από τον οποίο καταβάλλονται ειδικά επιδόματα στον κλάδο. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕΔΟΥ)...
Τετραήμερη απεργία στις Εφορίες από αύριο

ΜΕΤΩΠΙΚΗ σύγκρουση της κυβέρνησης με τους εργαζόμενους στις Εφορίες προκαλεί το τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο εντάσσονται στον κρατικό προϋπολογισμό λογαριασμοί από τον οποίο καταβάλλονται ειδικά επιδόματα στον κλάδο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕΔΟΥ) έχει προκηρύξει τετραήμερη απεργία από αύριο Τρίτη έως και την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ στελέχη της ομοσπονδίας σημειώνουν ότι ο κλάδος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε απεργία διαρκείας, στην περίπτωση που δεν εξαιρεθεί ο λογαριασμός καταβολής των επιδομάτων τους από την ένταξη στον προϋπολογισμό.

Αρχικά, είχε αποφασιστεί η πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας, για την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ με έκτακτη απόφαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας το Σάββατο επεκτάθηκε η απεργιακή κινητοποίηση για ακόμη δύο ημέρες. Η αλλαγή οδηγεί, όπως τονίζουν οι ίδιοι, σε κατάργηση των επιδομάτων, τα οποία θεσπίστηκαν στο παρελθόν ως κίνητρο παραγωγικότητας και αντιστάθμισαν την απώλεια πραγματικού εισοδήματος από την παροχή περιορισμένων εισοδηματικών αυξήσεων. Να σημειωθεί ότι ήδη την εξαίρεσή τους από την ένταξη ειδικού λογαριασμού καταβολής επιδομάτων έχουν εξασφαλίσει οι τελωνειακοί υπάλληλοι.

Πηγή Τα Νέα


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης