Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δικηγόροι και εφοριακοί ανοίγουν το χορό των κινητοποιήσεων για το φορολογικό

8 Σεπτέμβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Απεργιακές κινητοποιήσεις φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Την αρχή κάνουν οι δικηγόροι με 48ωρη απεργία από τη Δευτέρα, ενώ οι εφοριακοί απεργοούν από την Τρίτη έως και την Παρασκευή.
Δικηγόροι και εφοριακοί ανοίγουν το χορό των κινητοποιήσεων για το φορολογικό

Απεργιακές κινητοποιήσεις φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Την αρχή κάνουν οι δικηγόροι με 48ωρη απεργία από τη Δευτέρα, ενώ οι εφοριακοί απεργοούν από την Τρίτη έως και την Παρασκευή.

Οι δικηγόροι απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 10.500 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ διαμαρτύρονται για την ένταξη στον προϋπολογισμό των λογαριασμών από τους οποίους εισπράττουν τα ειδικά επιδόματα.

Μάλιστα, ο κλάδος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε απεργία διαρκείας, σε περίπτωση που δεν εξαιρεθεί ο λογαριασμός καταβολής των επιδομάτων από τον προϋπολογισμό.

Προβλήματα και στις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών στην Αττική, λόγω της 48ωρης απεργίας που πραγματοποιούν την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Μεταφορών.

Οι 365 εργαζόμενοι ζητούν την καταβολή ενός πρόσθετου ειδικού επιδόματος, το οποίο παίρνουν οι υπάλληλοι των υπόλοιπων υπουργείων.

Πηγή In.gr


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης