Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επέκταση ωραρίου λειτουργίας και σε άλλα Γραφεία Κτηματογράφησης

6 Σεπτέμβριου 2008
  • Σε συνέχεια της υλοποίησης των μέτρων που ανακοίνωσε ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς στις 26 Αυγούστου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία τους από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας και σε άλλα Γραφεία Κτηματογράφησης, στα οποία υποβάλλονται οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για το Εθνικό Κτηματολόγιο. Συγκεκριμένα:
Επέκταση ωραρίου λειτουργίας και σε άλλα Γραφεία Κτηματογράφησης

Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της υλοποίησης των μέτρων που ανακοίνωσε ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς στις 26 Αυγούστου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία τους από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας και σε άλλα Γραφεία Κτηματογράφησης, στα οποία υποβάλλονται οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για το Εθνικό Κτηματολόγιο. Συγκεκριμένα:

Από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου και μετά Τα Γραφεία Κτηματογράφησης των Δήμων Κοζάνης, Κατερίνης, Λάρισας και Βόλου θα προστεθούν στη 12ωρη λειτουργία, δηλαδή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Όλα τα υπόλοιπα Γραφεία Κτηματογράφησης θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη έως τις 8 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 8.30 το πρωί μέχρι και τις 15.30 το μεσημέρι.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης