Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων παραδίδει το πόρισμα για τα βαρέα και ανθυγιεινά

3 Σεπτέμβριος 2008
  • Το πόρισμά της για τη λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά παραδίδει η αρμόδια επιτροπή εμπειρογνωμόνων στην υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά.
Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων παραδίδει το πόρισμα για τα βαρέα και ανθυγιεινά 

Το πόρισμά της για τη λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά παραδίδει η αρμόδια επιτροπή εμπειρογνωμόνων στην υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά.


Σύμφωνα με το πόρισμα προτείνεται ο αποχαρακτηρισμός σειράς επαγγελμάτων με τη δημιουργία τεσσάρων κατηγοριών, καθώς και η εφαρμογή της νέας λίστας στους νέους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ ο θεσμός των βαρέων επαγγελμάτων είναι η μόνη ελάχιστη προστασία για τους εργαζόμενους που παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα γεγονός που η «Επιτροπή κατεδάφισης των ΒΑΕ» αδυνατεί να καταλάβει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ένας ακόμα εργαζόμενος νέος 22 χρόνων στα Μεταλλεία Βωξίτη στην Καλοσκοπή Φωκίδας πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή την επικινδυνότητα της εργασίας του από τα ελλιπή μέτρα ασφάλειας».

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης