Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η υπηρεσία S1aaS της SoftOne σε πανεπιστημιακή ημερίδα για αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας

3 Σεπτέμβριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η SoftOne θα συμμετάσχει στην ημερίδα με τίτλο "Υπολογισμός πλέγματος και δικτυακές υπηρεσίες εφαρμογών" που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο έργου ελληνο-ιταλικής συνεργασίας για απομακρυσμένες συνδέσεις – ευρυζωνικότητα, δηλαδή, για τη χρήση και αξιοποίηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.
Η υπηρεσία S1aaS της SoftOne σε πανεπιστημιακή ημερίδα για αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας

Η SoftOne θα συμμετάσχει στην ημερίδα με τίτλο "Υπολογισμός πλέγματος και δικτυακές
υπηρεσίες εφαρμογών" που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο έργου ελληνο-ιταλικής συνεργασίας για απομακρυσμένες συνδέσεις – ευρυζωνικότητα, δηλαδή, για τη χρήση και αξιοποίηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2008 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου απευθύνεται στην επιστημονική κοινότητα του
Πανεπιστημίου, σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς της περιοχής αλλά και το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση  της απομακρυσμένης χρήσης υπολογιστικών υπηρεσιών.

Η ομιλία του κυρίου Γιάννη Μικρογιαννάκη, Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της SoftOne, θα έχει τίτλο «Δικτυακές υπηρεσίες εμπορικών εφαρμογών»  και θα αναφέρεται στην αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας από τους συνδρομητές της υπηρεσίας S1aaS (Soft1 as a Service), στο είδος των υποδομών που χρησιμοποιούνται για την παροχή της υπηρεσίας, την τεχνολογία που αξιοποιείται για την απομακρυσμένη υποστήριξη των εφαρμογών, το είδος των υπολογιστικών αναγκών που καλύπτονται κτλ.

Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που έχει αναπτύξει και παρέχει υπηρεσίες software as a service για business software μέσω του Internet.

Περισσότερες πληροφορίες στα www.softone.gr & www.s1aas.gr.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης