Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανοικτά έως τις 8 το βράδυ το Κτηματολόγιο

18 Αύγουστος 2008
Ανοικτά έως τις 8 το βράδυ το Κτηματολόγιο

Τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων κτηματογράφησης αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα, η Κτηματολόγιο Α.Ε.

Ήδη υπάρχουν επαφές με τους αναδόχους προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το νέο διευρυμένο ωράριο, ενώ οι σκέψεις που υπάρχουν είναι τα γραφεία να κλείνουν στις 8 το βράδυ αντί για τις 3:30 το μεσημέρι που εφαρμόζεται σήμερα. Δεν αποκλείεται τα γραφεία να ανοίγουν και νωρίτερα από τις 8:30 το πρωί. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεθεί σε λειτουργία σύστημα ραντεβού για περισσότερους ιδιοκτήτες, αφού σήμερα το καθεστώς αυτό ισχύει για όσους κατέχουν πάνω από 10 ακίνητα. Έτσι τις επόμενες ημέρες το σύστημα των ραντεβού θα εφαρμοστεί και για μικρότερες των 10 ακινήτων ιδιοκτησίες και μάλιστα σε διευρυμένο ωράριο.

Με τις κινήσεις αυτές η Κτηματολόγιο Α.Ε. θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, τις οποίες η εταιρεία αποδίδει στο γεγονός ότι γίνεται και έλεγχος των δηλώσεων που υποβάλλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να αποφευχθούν λάθη.

 Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης