Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εντός του μηνός τα πρώτα σημειώματα φόρου ακινήτων

2 Αύγουστου 2008
  • Με τη συνδρομή δύο ιδιωτικών εταιρειών θα αποσταλούν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων, προς περίπου 4.000.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς το υπουργείο Οικονομικών διαπίστωσε ότι οι υπηρεσίες της ΓΓΠΣ δεν προλάβαιναν να ολοκληρώσουν έγκαιρα τη διαδικασία της αποστολής.
Με τη συνδρομή δύο ιδιωτικών εταιρειών θα αποσταλούν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων, προς περίπου 4.000.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς το υπουργείο Οικονομικών διαπίστωσε ότι οι υπηρεσίες της ΓΓΠΣ δεν προλάβαιναν να ολοκληρώσουν έγκαιρα τη διαδικασία της αποστολής.

Το υπουργείο Οικονομικών κυριολεκτικά «καίγεται» για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων, για την πληρωμή του νέου φόρου επί των ακινήτων, καθότι ο Κρατικός Προϋπολογισμός είναι ήδη εκτός τροχιάς, εμφανίζοντας στο πεντάμηνο άνοιγμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, το έλλειμμα έφτασε σε 6,78 δισ. ευρώ, ενώ, με βάση τον αρχικό στόχο του υπουργείου Οικονομικών, θα έπρεπε να είχε συγκρατηθεί σε 3,88 δισ. ευρώ.

Πηγη Ναυτεμπορική


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης