Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αικ. Παπανάτσιου: «Την επόμενη εβδομάδα θα αποδοθούν τα ποσά από τη φορολοταρία του Υ.Ο. στους τυχερούς της πρώτης κλήρωσης»

1 Δεκέμβριος 2017
Αικ. Παπανάτσιου: «Την επόμενη εβδομάδα θα αποδοθούν τα ποσά από τη φορολοταρία του Υ.Ο. στους τυχερούς της πρώτης κλήρωσης»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΜε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ1, η Υφυπουργός Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου ανέφερε πως, την επόμενη εβδομάδα θα αποδοθούν τα ποσά από τη φορολοταρία του Υ.Ο. για το μήνα Οκτώβριο 2017 που πραγματοποιήθηκε εχθές 30 Νοεμβρίου και αφού προηγουμένως οι τυχεροί, προβούν στη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) που επιθυμούν να γίνει η καταβολή, μέσω του λογαριασμού τους στο Taxisnet.

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κλήρωση (για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου) καθώς αναμένεται και μέχρι τα μέσα του μήνα, η κλήρωση για τα περίπου 10.000.000 ευρώ που θα αποδοθούν (σε περίπου 10.000 τυχερούς) από τις κληρώσεις των προηγούμενων 10 μηνών του έτους που δεν πραγματοποιήθηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης