Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 4499/2017 με την παράταση στην οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων - Κωδικοποίηση νομοθεσίας Taxheaven

Κωδικοποιήσεις νόμων

22 Νοέμβριος 2017
Taxheaven.gr



Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 4499/2017 "Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις του ν. 4387/2016, ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων, για την «Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας Α.Ε.» και άλλες διατάξεις."

Η επιστημονική ομάδα του TaxHeaven στην προσπάθειά της για την άμεση ενημέρωση του φορολογικού της αρχείου, ολοκλήρωσε (Πρώτη όπως πάντα) την κωδικοποίηση των διατάξεων των νόμων, όπως αυτές τροποποιούνται μετά τη δημοσίευση του ως άνω νόμου, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι συνδρομητές του κόμβου μπορούν από σήμερα να δουν και να μελετήσουν τις αλλαγές που επέφερε ο νόμος αυτός σε πλήθος διατάξεων άλλων νόμων, με τις απαραίτητες υποσημειώσεις αλλά και επεξηγηματικά σχόλια σε κάθε άρθρο ή παράγραφο που τροποποιήθηκε.

Τις τροποποιήσεις που επιφέρει ο νόμος 4499/2017 σε άλλα νομοθετήματα, μπορείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ να τις δείτε και να τις συγκρίνεται με τις διατάξεις που καταργήθηκαν ή προστέθηκαν, αφού επισκεφθείτε την σελίδα του νόμου και στην συνέχεια επιλέξετε τον ανάλογο σύνδεσμο, όπως φαίνεται για παράδειγμα στην επόμενη εικόνα.






Επιλέγοντας συγκεκριμένη παράγραφο άρθρου, οι συνδρομητές μπορούν να συγκρίνουν τις αλλαγές του νόμου.












Αναλυτικά οι νόμοι και οι διατάξεις που τροποποιούνται με τον νόμο 4499/2017:



Δείτε επίσης αναλυτικά μερικά από τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε νόμο για να δείτε όλες τις πληροφορίες που τον αφορούν:
















Επίσης, δείτε τις σχετικές διατάξεις για τα άρθρα του νόμου όπως φαίνεται στην εικόνα:







Μπορείτε ακόμα να δείτε τόσο την αιτιολογική έκθεση του νόμου όσο και την αιτιολογική κατά άρθρο όπως φαίνεται στις εικόνες:








Δείτε τις αποφάσεις που σχετίζονται με τον νόμο αυτόν όπως φαίνεται στην εικόνα:





Μπορείτε ακόμα να δείτε την προϊστορία κωδικοποίησης του νόμου αναλυτικά όπως φαίνεται στην εικόνα: