Αποτελέσματα live αναζήτησης

Eως την 1η Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι ενοποιήσεις Ταμείων

17 Ιούλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των ενοποιήσεων των Ταμείων, δήλωσε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.
Eως την 1η Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι ενοποιήσεις Ταμείων              

 
Μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των ενοποιήσεων των Ταμείων, δήλωσε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

Oπως επισήμανε, οι πρώτες εντάξεις έγιναν, οι δεύτερες εντάξεις θα λειτουργήσουν από την 1η Αυγούστου και την 1η Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των ενοποιήσεων. «Δεν θα χάσουμε ούτε μέρα από το χρονοδιάγραμμα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Απασχόλησης.

Η κ. Πετραλιά ανέφερε ακόμη πως ένα μεγάλο μέρος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια του 2007-2013 απευθύνεται σε ενεργητικές πολιτικές, για στήριξη των αδυνάμων και ανάπτυξη της απασχόλησης. Σε αυτή τη δύσκολη διεθνή συγκυρία ξεκινάμε μια κοινωνική πολιτική που να στηρίζει κάθε πολίτη, σημείωσε.

Παράλληλα, η υπουργός Απασχόλησης ανακοίνωσε ότι από 1ης Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει πρόγραμμα φύλαξης βρεφών και νηπίων για εργαζόμενες μητέρες, για μητέρες χωρίς σταθερή δουλειά, για μητέρες με παιδιά με αναπηρία και μονογονεϊκές οικογένειες.

Oσον αφορά τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, η υπουργός Απασχόλησης επεσήμανε ότι η αρμόδια Επιτροπή δεν έχει ολοκληρώσει το έργο της. «Θα είμαστε σε θέση, πολύ σύντομα να κάνουμε τις ανακοινώσεις. Θα έλεγα ότι το 80% του έργου της Επιτροπής έχει καλυφθεί», δήλωσε.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παρατυπίες στον ΟΕΚ, η κ. Πετραλιά δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει μια διαδικασία και υπογράμμισε πως «σε κάθε περίπτωση η θέση μας είναι όλα στον εισαγγελέα».

Πηγή: Express.gr


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης