Αποτελέσματα live αναζήτησης

HP: Λύσεις για αποφυγή επαναποθήκευσης αρχείων

14 Ιούλιου 2008
  • Η HP ανακοίνωσε νέα συστήματα backup με δίσκους οι οποίοι διαθέτουν τεχνολογία data deduplication, ώστε να προστατεύουν τα κρίσιμα επιχειρηματικά αρχεία κάθε εταιρείας, μειώνοντας το κόστος αλλά και τον χώρο αποθήκευσης, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη χρηστικότητα του δίσκου έως και 50 φορές.
HP: Λύσεις για αποφυγή επαναποθήκευσης αρχείων


Η HP ανακοίνωσε νέα συστήματα backup με δίσκους οι οποίοι διαθέτουν τεχνολογία data deduplication, ώστε να προστατεύουν τα κρίσιμα επιχειρηματικά αρχεία κάθε εταιρείας, μειώνοντας το κόστος αλλά και τον χώρο αποθήκευσης, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη χρηστικότητα του δίσκου έως και 50 φορές.

Η HP παρέχει δύο διαφορετικές μεθόδους για την αποφυγή αποθήκευσης επαναλαμβανόμενων αρχείων ανταποκρινόμενη στην οικονομική δυνατότητα που έχουν οι διαφορετικές κατηγορίες πελατών. Για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η HP ενσωμάτωσε αυτήν τη λειτουργία στα HP StorageWorks D2D Backup Systems (D2D). Για τις μεγάλες επιχειρήσεις, η HP προσφέρει τη λειτουργία με τα HP StorageWorks Virtual Library Systems (VLS).



Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης