Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από Σεπτέμβρη οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την οικονομία

11 Ιούλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Συνεργασία διάρκειας μιάμισης ώρας είχε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Από Σεπτέμβρη οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την οικονομία
 Θα στοχεύουν στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από τη διεθνή οικονομική κρίση.
Συνεργασία διάρκειας μιάμισης ώρας είχε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Αλογοσκούφης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, είπε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τους τρόπους αντιμετώπισης της διεθνούς οικονομικής κατάστασης και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει η κυβέρνηση από το Σεπτέμβριο και μετά, «προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι και η αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας θα διατηρηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό και η αύξηση της απασχόλησης, και η καλή κατάσταση που έχουμε αναφορικά με τη μείωση της ανεργίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και η αντιμετώπιση του πληθωρισμού».

Ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι οι πρωτοβουλίες θα στοχεύουν στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από τη διεθνή οικονομική κρίση. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περνάμε μια δύσκολη συγκυρία διεθνώς, και η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου αυτή η δύσκολη συγκυρία να περάσει με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις για την Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Αλογοσκούφης.

Πηγή Καθημερινή.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης