Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέοι Ειδικοί Γραμματείς στο υπ. Οικονομικών

10 Ιούλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Tρία νέα άτομα από τη λεγόμενη «γενιά των τριαντάρηδων», αλλά με «δυνατά» βιογραφικά, προώθησε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης σε καίριες θέσεις του υπουργείου. Ειδικότερα, ο Μάριος Τσάκας (γεννημένος το 1976) ορίσθηκε ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.). Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας (γεννημένος το 1976) ορίσθηκε ειδικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων στη θέση του Λουκά Παπάζογλου, ο οποίος –ως γνωστόν– ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της εταιρίας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών».
Νέοι Ειδικοί Γραμματείς στο υπ. Οικονομικών                                             

Tρία νέα άτομα από τη λεγόμενη «γενιά των τριαντάρηδων», αλλά με «δυνατά» βιογραφικά, προώθησε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης σε καίριες θέσεις του υπουργείου. Ειδικότερα, ο Μάριος Τσάκας (γεννημένος το 1976) ορίσθηκε ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.). Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας (γεννημένος το 1976) ορίσθηκε ειδικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων στη θέση του Λουκά Παπάζογλου, ο οποίος –ως γνωστόν– ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της εταιρίας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών».

Ενώ ο Γιώργος Σφακιανάκης (γεννημένος το 1967) αναλαμβάνει από την 1η Αυγούστου πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου στη θέση του Πλούταρχου Σακελλάρη, ο οποίος από την ίδια ημερομηνία αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Πηγή express


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης