Αποτελέσματα live αναζήτησης

H Google ξεκινά τη χαρτογράφηση του πλανήτη

5 Ιούλιου 2008
  • Με αφορμή την κυκλοφορία του Google Map Μaker, η Google ζητά τη συνδρομή των χρηστών στη χαρτογράφηση των λιγότερο γνωστών περιοχών του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, χρήστες από κάθε χώρα καλούνται να επισημάνουν τα δικά τους αξιοθέατα καθώς και να παρέχουν πληροφορίες για απομακρυσμένους δρόμους, μικρές κοινότητες και πόλεις. Οι πληροφορίες θα προστίθενται στο Google Maps.
H Google ξεκινά τη χαρτογράφηση του πλανήτη

Με αφορμή την κυκλοφορία του Google Map Μaker, η Google ζητά τη συνδρομή των χρηστών στη χαρτογράφηση των λιγότερο γνωστών περιοχών του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, χρήστες από κάθε χώρα καλούνται να επισημάνουν τα δικά τους αξιοθέατα καθώς και να παρέχουν πληροφορίες για απομακρυσμένους δρόμους, μικρές κοινότητες και πόλεις. Οι πληροφορίες θα προστίθενται στο Google Maps.

- Η προσπάθεια δε θα αρχίσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την κεντρική Ευρώπη αλλά από τις πιο απομακρυσμένες και λιγότερο χαρτογραφημένες χώρες του κόσμου, όπως το Βιετνάμ, το Πακιστάν και τα νησιά της Καραϊβικής.

Πηγή VuNet


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης