Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ρυθμιστικό πλαίσιο για φωτοβολταϊκά σε οικίες

4 Ιούλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Προ των πυλών πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκεται η παρουσίαση του ρυθμιστικού πλαισίου σχετικά με τη διευκόλυνση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κατοικίες.
Ρυθμιστικό πλαίσιο για φωτοβολταϊκά σε οικίες

Προ των πυλών πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκεται η παρουσίαση του ρυθμιστικού πλαισίου σχετικά με τη διευκόλυνση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κατοικίες.

Προ των πυλών πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκεται η παρουσίαση του ρυθμιστικού πλαισίου σχετικά με τη διευκόλυνση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κατοικίες. «Είμαστε σε ανταλλαγή απόψεων με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την αδειοδότηση και τιμολόγηση της παραγόμενης ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά», ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης. Από το βήμα ημερίδας για τις ΑΠΕ, ο κ. Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε αισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπορεί να «πιάσει» αλλά και να ξεπεράσει τον στόχο για συμμετοχή 18% των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη συνολική κατανάλωση μέχρι το 2020. Όπως είπε, η επίτευξη του στόχου αυτού σημαίνει εγκατάσταση ισχύος περίπου 5.000 - 7.000 MW έναντι των περίπου 1.100 MW σήμερα.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης