Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Αλογοσκούφης: Tον Οκτώβριο ο δεύτερος κύκλος μεταρρυθμίσεων

3 Ιούλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στις Βρυξέλλες, στις 15 Οκτωβρίου, στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση να έχει υποβάλει τον δεύτερο τριετή κύκλο μεταρρυθμίσεων, σημείωσε το πρωί ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2008-10.
Γ. Αλογοσκούφης: Tον Οκτώβριο ο δεύτερος κύκλος μεταρρυθμίσεων


Στις Βρυξέλλες, στις 15 Οκτωβρίου, στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση  να έχει υποβάλει τον δεύτερο τριετή κύκλο μεταρρυθμίσεων, σημείωσε  το πρωί ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  σχετικά με το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2008-10.

Σε ό,τι αφορά στη στήριξη των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού, που πλήττονται δυσανάλογα από τις συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης ο κ. Αλογοσκούφης επανέλαβε ότι το ταμείο για την αντιμετώπιση της φτώχειας θα ενεργοποιηθεί το φθινόπωρο.

 Ο υπουργός Οικονομίας  τόνισε ότι η παγκόσμια οικονομία διέρχεται μία από τις κρισιμότερες φάσεις των τελευταίων δεκαετιών και πρόσθεσε ότι όλα τα στοιχεία που βλέπουν το φως για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο δεν είναι ευχάριστα.

«Κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για το φάντασμα του στασιμοπληθωρισμού το οποίο για ακόμη μια φορά απειλεί την παγκόσμια οικονομία», ανέφερε.

Πηγή Ημερησία




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης