Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ενισχύεται το ευρώ λόγω προσδοκιών για αύξηση των επιτοκίων

2 Ιούλιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ανοδικά κινείται το ευρώ έναντι του δολαρίου σήμερα εν όψει της αυριανής συσκέψεως της ΕΚΤ στην οποία αναμένεται αύξηση του επιτοκίου αναφοράς στο 4,25%. Περιορισμένη θετική επίδραση είχαν στο δολάριο τα καλύτερα των αναμενομένων στοιχεία που ανακοινώθηκαν στις ΗΠΑ για το μεταποιητικό κλάδο το μήνα Ιούνιο. H διακύμανση του ευρώ εκτιμάται μεταξύ 1,5780-1,5860 δολάρια.
Ενισχύεται το ευρώ λόγω προσδοκιών για αύξηση των επιτοκίων

Ανοδικά κινείται το ευρώ έναντι του δολαρίου σήμερα εν όψει της αυριανής συσκέψεως της ΕΚΤ στην οποία αναμένεται αύξηση του επιτοκίου αναφοράς στο 4,25%. Περιορισμένη θετική επίδραση είχαν στο δολάριο τα καλύτερα των αναμενομένων στοιχεία που ανακοινώθηκαν στις ΗΠΑ για το μεταποιητικό κλάδο το μήνα Ιούνιο. H διακύμανση του ευρώ εκτιμάται μεταξύ 1,5780-1,5860 δολάρια.

Η διστακτικότητα των επενδυτών να αναλάβουν κίνδυνο προσφέρει στήριξη στο ιαπωνικό νόμισμα. Αρνητικό για το γιεν δημοσίευμα στον ιαπωνικό τύπο σύμφωνα με το οποίο η Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας ενδέχεται να αναθεωρήσει χαμηλότερα την εκτίμησή της για την οικονομική προοπτική της χώρας στην προγραμματισμένη σύσκεψη του Ιουλίου (14-15/7). Η διακύμανση του δολαρίου εκτιμάται μεταξύ 105,50- 106,50 γιεν.

www.kathimerini.grΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης