Αποτελέσματα live αναζήτησης

3μηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητάει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

30 Ιούνιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Την παράταση της 3μηνης προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων για το Κτηματολόγιο, ζητεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, καλώντας την κυβέρνηση να εκδώσει άμεσα σχετική ανακοίνωση, μέσω του ΥΠΕΧΩΔΕ και της «Κτηματολόγιο ΑΕ».
3μηνη παράταση για το Κτηματολόγιο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Την παράταση της 3μηνης προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων για το Κτηματολόγιο, ζητεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, καλώντας την κυβέρνηση να εκδώσει άμεσα σχετική ανακοίνωση, μέσω του ΥΠΕΧΩΔΕ και της «Κτηματολόγιο ΑΕ».


Ο ΔΣΑ υπογραμμίζει ότι η παράταση είναι αναγκαία για να αποφευχθεί ο πανικός, ο συνωστισμός χιλιάδων ανθρώπων, ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας, που μόνο λύπη προκαλεί και παραπέμπει σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Παράλληλα επισημαίνει ότι αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση της πολιτείας να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τους πολίτες για όλη τη διαδικασία και τη σύνταξη των δηλώσεων για τις νέες κτηματογραφήσεις.

Πάντως ο ΔΣΑ, παρ όλο που δεν αποτελεί δική του υποχρέωση -όπως υπογραμμίζει- οργανώνει ανοιχτές εκδηλώσεις στις 3 και 7 Ιουλίου στα γραφεία του με ειδικούς ομιλητές, ώστε πολίτες και δικηγόροι να ενημερωθούν σχετικά με το Κτηματολόγιο.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης