Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ελεγχοι για το Παράνομο στοίχημα στο διαδίκτυο από την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών.

23 Ιούνιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στο πλαίσιο της αποστολής της για την αντιμετώπιση διενέργειας του παράνομου στοιχήματος στην Ελλάδα, η Υπ.Ε.Ε. (Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών) στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ΟΠΑΠ, πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με την προώθηση και τη διαφήμιση αλλοδαπών εταιρειών διαδικτυακού στοιχηματισμού, μέσω ιστοσελίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.
Ελεγχοι  για το Παράνομο στοίχημα στο διαδίκτυο από την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών. 

Δελτίο Τύπου 23 Ιουνίου 2008
 
Στο πλαίσιο της αποστολής της για την αντιμετώπιση διενέργειας του παράνομου στοιχήματος στην Ελλάδα, η  Υπ.Ε.Ε. (Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών) στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ΟΠΑΠ, πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με την προώθηση και τη διαφήμιση αλλοδαπών εταιρειών διαδικτυακού στοιχηματισμού, μέσω ιστοσελίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.

Από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία σχετικά με την μετάδοση και προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων των ανωτέρω εταιρειών από 19 ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, και δικτυακές τοποθεσίες. Τη διαφημιστική προώθηση των μηνυμάτων αυτών είχαν αναλάβει 5 διαφημιστικές εταιρείες με έδρα την Αθήνα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν ήδη διαβιβασθεί αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης