Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΜΙG: Σύσταση αποχώρησης από τον ΣΕΒ σε θυγατρικές

20 Ιούνιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Να αποχωρήσουν απο το ΣΕΒ συστήνει στις εταιρείες που είναι υπό τον έλεγχό της η Marfin Investment Group.
ΜΙG: Σύσταση αποχώρησης από τον ΣΕΒ σε θυγατρικές

Να αποχωρήσουν απο το ΣΕΒ συστήνει στις εταιρείες που είναι υπό τον έλεγχό της η Marfin Investment Group.

Με μία σύντομη ανακοίνωσή της, η MIG δηλώνει πως "απεφάσισε να συστήσει στις εταιρείες που είναι υπό τον έλεγχό της και είναι μέλη του ΣΕΒ να αποχωρήσουν άμεσα από την εργοδοτική αυτή οργάνωση", χωρίς ωστόσο να εξηγεί την απόφαση αυτή.

Κύκλοι του ΣΕΒ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της MIG υπενθυμίζουν, πάντως, ότι η συμμετοχή στο σύνδεσμο δεν είναι υποχρεωτική, είναι προαιρετική.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒ συγκροτήθηκε πρόσφατα σε Σώμα με την επανεκλογή στη θέση του Προέδρου του Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Σημειώνεται ότι οι σχέσεις του προέδρου του ΣΕΒ με τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο δοκιμάστηκαν κατά την αποχώρηση του πρώτου από το τιμόνι της Vivartia στο πλαίσιο μεταβίβασης των μετοχών της στον όμιλο της MIG.

Έκτοτε οι εξελίξεις στην οικονομία, το επενδυτικό κλίμα και οι αλλαγές στη δομή του ΣΕΒ, με τη διεύρυνση, έδωσαν αφορμές για σύγκρουση μεταξύ των μελών του, το τελευταίο διάστημα. Τα παραπάνω σχολιάζονται από παράγοντες του επιχειρείν αναφορικά με το παρασκήνιο της ανακοίνωσης της MIG να αποσύρει τις εταιρείες του ομίλου από τον ΣΕΒ.   

Πάντως, η απόφαση της MIG να αποχωρήσει από το σύνδεσμο δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία, αφού ήδη είχε προαναγγελθεί μετά την αποχώρηση από τον σύνδεσμο πλοιοκτητών. Πριν λίγες εβδομάδες είχε αναφερθεί ότι υπάρχει αυξημένο ενδεχόμενο η MIG να αποχωρήσει από τον ΣΕΒ και η Marfin Popular Bank από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Πηγή Ισοτιμία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης