Κυκλοφορεί την Τρίτη η νέα έκδοση του Firefox

Τεχνολογία

13 Ιούνιος 2008
Η νέα έκδοση του Firefox έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Τρίτη, εμπεριέχοντας βελτιώσεις στην ασφάλεια, την ταχύτητα και τον σχεδιασμό του διάσημου browser. Taxheaven.gr

Κυκλοφορεί την Τρίτη η νέα έκδοση του Firefox

Η νέα έκδοση του Firefox έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Τρίτη, εμπεριέχοντας βελτιώσεις στην ασφάλεια, την ταχύτητα και τον σχεδιασμό του διάσημου browser.

Μεταξύ των επιπλέον λειτουργιών, περιλαμβάνεται ένας νέος τρόπος αρχειοθέτησης των ιστοσελίδων που επισκέπτεται ο χρήστης, ενώ πλέον είναι εφικτή η επαναφορά ενός αρχείου που είχε διακοπεί την ώρα που κατέβαινε στον υπολογιστή.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη επιτυχία του web-mail, ο Firefox θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέεται με το Yahoo mail του με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Είναι μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ενώ δεν υπάρχει πρόβλεψη για αντίστοιχη λειτουργία του Hotmail της Microsoft ή του Gmail της Google.

Τέλος, ο Firefox περιέχει μία νέα λειτουργία, η οποία δεν προειδοποιεί απλά τον χρήστη ότι μία ιστοσελίδα είναι επικίνδυνη, αλλά δεν του δίνει πρόσβαση. Η λίστα των επικίνδυνων ιστοσελίδων παρέχεται από την Google και το StopBadware.org, ένα πρόγραμμα του οποίου ηγούνται κορυφαίοι ακαδημαϊκοί του Χάρβαρντ και της Οξφόρδης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες Associated Press