Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

12 Ιούνιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Μετά από συντονισμένες ενέργειες των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα επ΄ αυτοφώρω να χρηματίζεται εφοριακός υπάλληλος της Β΄ ΔΟΥ Κατερίνης. Με εντολή του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα, ο συγκεκριμένος εφοριακός, που συνελήφθη μετά από καταγγελία καταστηματάρχη της περιοχής, τέθηκε άμεσα εκτός υπηρεσίας.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

Αθήνα, 12-06-2008

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα επ΄ αυτοφώρω να χρηματίζεται εφοριακός υπάλληλος της Β΄ ΔΟΥ Κατερίνης. Με εντολή του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνη  Μπέζα, ο συγκεκριμένος εφοριακός, που συνελήφθη μετά από καταγγελία καταστηματάρχη της περιοχής, τέθηκε άμεσα εκτός υπηρεσίας.

Ο Υφυπουργός ζήτησε από την αρμόδια Οικονομική Επιθεωρήτρια να επισκεφθεί τον επιτηδευματία φορολογούμενο που έκανε την καταγγελία και να τον ενημερώσει λεπτομερώς για τις ευεργετικές διατάξεις προστασίας του, που προβλέπονται από το Ν. 3610/2007 για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, για όσους καταγγέλλουν επίορκους εφοριακούς υπαλλήλους. Με τον συγκεκριμένο νόμο προβλέπεται , για όσους καταγγέλλουν φαινόμενα εκβιασμού, η απαλλαγή από προσαυξήσεις και πρόστιμα, η μη διενέργεια τακτικού φορολογικού ελέγχου για την τρέχουσα και τις δύο επόμενες φορολογικές χρήσεις, καθώς και η ολοκλήρωση του διενεργούμενου ελέγχου από υπαλλήλους άλλης ελεγκτικής Αρχής, υπό την εποπτεία της Οικονομικής Επιθεώρησης.

Αποτελεί βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής καθώς και φαινομένων διαφθοράς. Στο πλαίσιο αυτό είναι πολύτιμη  και η συμβολή των φορολογουμένων.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης