Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μετάθεση 90 ελεγκτών στις εφορίες ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών - Παράταση Υποβολής ΕΤΑΚ.

  • Τη μετάθεση 90 ελεγκτών από τα περιφερειακά ελεγκτικά κέντρα και τα διαπεριφερειακά ελεγκτικά κέντρα σε ελεγκτικά κέντρα στις εφορίες, αποφάσισε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το γενικό γραμματέα και τους γενικούς διευθυντές του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, όπου συζητήθηκε η πορεία του ελεγκτικού έργου.
Μετάθεση 90 ελεγκτών στις εφορίες ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών

Τη μετάθεση 90 ελεγκτών από τα περιφερειακά ελεγκτικά κέντρα και τα διαπεριφερειακά ελεγκτικά κέντρα σε ελεγκτικά κέντρα στις εφορίες, αποφάσισε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το γενικό γραμματέα και τους γενικούς διευθυντές του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, όπου συζητήθηκε η πορεία του ελεγκτικού έργου.

Tο σύνολο των ελεγκτών στα περιφερειακά ελεγκτικά κέντρα και διαπεριφερειακά ελεγκτικά κέντρα ανέρχεται σήμερα σε 310.

Παράλληλα, ο κ. Μπέζας αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για την επιβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας νομικών προσώπων που έληγε σήμερα στο τέλος του μήνα, καθώς διαπιστώθηκε ότι 4.500-5.000 επιχειρήσεις που είναι υπόχρεες στην υποβολή δήλωσης, δεν την έχουν υποβάλει.

Από το υπουργείο Οικονομικών σημειώνεται ότι μετά τη λήξη και της παράτασης αυτής, οι επιχειρήσεις που, ενώ οφείλουν να υποβάλουν δήλωση ενιαίου τέλους ακινήτων, δεν το κάνουν, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις συνέπειες του νόμου.

www.kathimerini.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης