Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επεσαν κεφάλια στα Ελεγκτικά Κέντρα

  • Συναγερμός για την πορεία των εσόδων έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών, μετά την πτώση που κατέγραψαν και το Μάιο σε σχέση με το στόχο του 12,2% που θέτει ο προϋπολογισμός.
Επεσαν κεφάλια στα Ελεγκτικά Κέντρα

Συναγερμός για την πορεία των εσόδων έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών, μετά την πτώση που κατέγραψαν και το Μάιο σε σχέση με το στόχο του 12,2% που θέτει ο προϋπολογισμός.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας μετέθεσε σε άλλες υπηρεσίες 90 ελεγκτές των Ελεγκτικών Κέντρων ενώ παρέτεινε μέχρι και το τέλος του μήνα την προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων Ενιαίου Τέλους Ακινήτων για τα νομικά πρόσωπα.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία καθώς διαπιστώθηκε ότι περίπου 5000 επιχειρήσεις δεν υπέβαλαν δήλωση και δεν πλήρωσαν τον φόρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών ο φόρος εισοδήματος που πλήρωσαν φέτος τα νομικά πρόσωπα είναι μειωμένος κατά περίπου 300 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών.

Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης