Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρεμιέρα με άνοδο 17,06%.

4 Ιούνιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Ακόμα μία εταιρία, η Entersoft, πέρασε το κατώφλι της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Entersoft είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού για επιχειρήσεις και έχει επιδείξει μια σταθερή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της το 2002 μέχρι σήμερα.
Η Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρεμιέρα με άνοδο 17,06%.              
 
Ακόμα μία εταιρία, η Entersoft, πέρασε το κατώφλι της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Entersoft είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού για επιχειρήσεις και έχει επιδείξει μια σταθερή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της το 2002 μέχρι σήμερα.

Η Εναλλακτική Αγορά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι η νέα μας αγορά, στην οποία έχουμε ξεκινήσει να εντάσσουμε νέες, δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεγαλώσουν χωρίς να εξαρτώνται αποκλειστικά από τον τραπεζικό δανεισμό, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Η Entersoft εισήχθη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ιδιωτική τοποθέτηση, που πραγματοποιήθηκε στις 15 & 16 Μαΐου και συνολικά διατέθηκαν 366.000 μετοχές στην τιμή των ¤2,52 ανά μετοχή. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρίας ανέρχεται σε Euro 11,23 εκατομμύρια.


Σύμβουλος έκδοσης της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά είναι η Τράπεζα Κύπρου.

 
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά, ο κύριος Σπύρος Ι. Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι η σημερινή αποτελεί μια μέρα – σταθμό στην εξέλιξη της Entersoft, ένα ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξή της, που ελπίζουμε να συμβαδίσει με την επέκταση της Εναλλακτικής Αγοράς σε ακόμα περισσότερες εταιρίες.
Σας καλωσορίζω στην Εναλλακτική Αγορά και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην ευόδωση των αναπτυξιακών σας στόχων. Ελπίζω να είναι τόσο υψηλοί, ώστε σύντομα να σας έχουμε προσκεκλημένους, στην αίθουσα αυτή για την είσοδό σας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών».


Από την πλευρά της Entersoft, ο κύριος Παντελής Νικολόπουλος, Πρόεδρος της εταιρίας, είπε: «Όντως η εισαγωγή της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό σταθμό για την ανάπτυξη της εταιρίας μας. Η Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό θεσμό για την ανάπτυξη δυναμικών νέων επιχειρήσεων όπως η Entersoft που εισάγεται σε λιγότερο από έξι χρόνια από την ίδρυσή της. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω και εσάς αλλά και τους μετόχους μας ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να επιδιώκουμε την ανάπτυξη της εταιρίας μας και βέβαια την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου».
 
Πηγή: Express.gr


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης