Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προς παράταση η υποβολή των φορολογικών πιστοποιητικών

Προς παράταση η υποβολή των φορολογικών πιστοποιητικών
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΠαράταση στην υποβολή των φορολογικών πιστοποιητικών των νόμιμων ελεγκτών και ελεγκτικών γραφείων αναμένεται να δώσει η Α.Α.Δ.Ε. έως το τέλος Σεπτεμβρίου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του κόμβου.

Η παράταση αυτή καθίσταται αναγκαία λόγω της μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας της σύγκλησης των Γενικών συνελεύσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4403/2016 [Δείτε και την σχετική απόφαση Αρ. πρωτ.: 62784/2017 Εμπορική δημοσιότητα των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων.. Χρόνος και τρόπος σύγκλισης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και της Συνέλευσης των εταίρων].

Θυμίζουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών πιστοποιητικών σύμφωνα με τις διατάξεις της ΠΟΛ.1124/18.6.2015 είναι η 31η Ιουλίου 2017. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Α.Α.Δ.Ε.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης