Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κατασχέσεις από ελέγχους για το παραεμπόριο

20 Μάιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Από 6.5.2008 έως 15.5.2008 στο πλαίσιο της οργάνωσης και λειτουργίας μικτών κλιμακίων ελέγχου από τους συναρμόδιους φορείς για την πάταξη του παραεμπορίου, διενεργήθηκαν, στην περιοχή της Αθήνας, 220 έλεγχοι.
Κατασχέσεις από ελέγχους για το παραεμπόριο
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 19 Μαΐου 2008

51 Κατασχέσεις από ελέγχους για το παραεμπόριο

Από 6.5.2008 έως 15.5.2008 στο πλαίσιο της οργάνωσης και λειτουργίας μικτών κλιμακίων ελέγχου από τους συναρμόδιους φορείς για την πάταξη του παραεμπορίου, διενεργήθηκαν, στην περιοχή της Αθήνας, 220 έλεγχοι.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων τα μικτά κλιμάκια προχώρησαν σε 51 κατασχέσεις διαφόρων εμπορευμάτων (γυαλιά ηλίου, CD, DVD, αρώματα, τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα, ρολόγια, κοσμήματα κτλ)
Έγιναν μάλιστα και πέντε (5) προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ λόγω κατοχής μεγάλης ποσότητας παράνομων προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Βλάχου προς όλους τους Δήμους, οι έλεγχοι επεκτείνονται σε όλη την χώρα. Στην απόφαση ορίζεται α) ότι την ευθύνη συγκρότησης και συντονισμού των κλιμακίων θα έχει ο οικείος Δήμος, β) η σύνθεση των κλιμακίων (φορείς προέλευσης), γ) ο τρόπος απόσυρσης των προϊόντων του παράνομου εμπορίου, η μεταφορά και η καταστροφή τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και δ) οι αποδέκτες των καταγγελιών, για όσους επιθυμούν να δίνουν στοιχεία.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης