Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρεμιέρα για φορολογικές δηλώσεις μισθωτών - συνταξιούχων

5 Μάιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • ΠΡΕΜΙΕΡΑ σήμερα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Πρώτοι στην ουρά της εφορίας μπαίνουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου τους λήγει σε 1 ενώ τελευταίοι θα υποβάλουν τη δήλωσή τους έως τις 2 Ιουνίου όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 60, 70, 80, 90 και 00.
Πρεμιέρα για φορολογικές δηλώσεις μισθωτών - συνταξιούχων

 ΠΡΕΜΙΕΡΑ σήμερα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Πρώτοι στην ουρά της εφορίας μπαίνουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου τους λήγει σε 1 ενώ τελευταίοι θα υποβάλουν τη δήλωσή τους έως τις 2 Ιουνίου όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 60, 70, 80, 90 και 00. Οι φορολογούμενοι μπορούν να αποφύγουν την ουρά της εφορίας επιλέγοντας τους εναλλακτικούς τρόπους που έχουν στη διάθεσή τους για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης. Έτσι, αντί της χειρόγραφης υποβολής στην εφορία, οι φορολογούμενοι μπορούν να ταχυδρομήσουν τη δήλωσή τους μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά.

Μπορούν επίσης να υποβάλουν τη δήλωση μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ενώ έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν και μέσω Ίντερνετ στη διεύθυνση www. taxisnet.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης μέσω ΚΕΠ ή Ίντερνετ είναι η πιστοποίηση του φορολογούμενου στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) και η απόκτηση ύστερα από σχετική ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση www. taxisnet. gr ειδικών κωδικών πρόσβασης στην ΓΓΠΣ.

Όσοι υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση ηλεκτρονικά και λάβουν χρεωστικό εκκαθαριστικό, θα έχουν πρόσθετη έκπτωση φόρου 1,5% ή έως 118 ευρώ. Επίσης, όσοι υποβάλουν τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά διακρατούν τα δικαιολογητικά για την περίπτωση που θα κληθούν για φορολογικό έλεγχο στο μέλλον. Να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική υποβολή δεν συμφέρει όσους έχουν επιστροφή φόρου άνω των 1.500 ευρώ καθώς ούτως ή άλλως θα κληθούν στην εφορία για τον έλεγχο των δικαιολογητικών τους.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης